Ata janë e Ardhmja

Ne punojmë shumë për të siguruar një arsim më të mirë dhe cilësor për nxënësit dhe studentët
Edhe Ju mund ta mbështesni Asociacionin!

Mësoni më shumë dhe mbështesni Projektet tona!

Asociacioni bashkon të gjithë faktorët

Asociacioni ofron zgjidhje duke bashkuar të gjithë faktorët
për të realizuar projekte të rëndësishme së bashku.

FILLO DHE NDIHMO TANI!

Asociacioni gjithashtu ofron zgjidhje për edhe për arsimin e lartë

Ne i bashkojmë të gjitha Universitetet për arsimin e lartë duke implementuar
dhe koordinuar projektet rajonale me dekanët dhe profesorët e universiteteve në Kosovë,
rajon dhe në nivelin evropian.

Shihni Projektet tona dhe Punoni me ne.

Donate

Për Vullnetar

Sponsor

Garat në Arsim

 

Shikoni tani videon tonë prezantuese dhe mësoni më shumë rreth Asociacionit dhe rreth Projekteve tona!

Misioni i Asociacionit

Asociacioni është themeluar me iniciativën e Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë Gjermane përfaqësuar nga GIZ (lexoni këtu) dhe në bashkëpunim me Ndërmarrjet, Shkollat, Fakultetet dhe Institucionet e tjera me qëllim të mbështetjes së përmirësimit të Arsimit, mbështetjen e aftësimit të nxënësve, studentë, mësimdhënësve, profesorëve, zyrtareve dhe punëmarresit.

Dhe të sigurojë trajnim profesional për zyrtarët publik dhe personat privatë.

Asociacioni për Mbështetjen e Arsimit dhe Aftësimit Profesional i Republikës së Kosovës, është partner i Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë të Republikës së Kosovës. Asociacioni është partner poashtu edhe i Ministrive, Organizatave dhe i Organizatave Ndërkombëtare.

Anëtarët tanë janë të gjitha shkollat publike, universitetet, institucionet, organizatat dhe gjithashtu shumë shkolla private, universitete, ndërmarrje, organizata dhe ekspertë të pavarur.

 

Ju jeni një shkollë ?, Universitet ?, një kompani? apo një organizatë? dhe ju doni të jeni një Anëtar i Asociacionit për Mbështetjen e Arsimit dhe Aftësimit Profesional të Republikës së Kosovës?

 

Dëshironi të ndihmoni? Na Sponsoroni ose jepni tani një Donacion!

Arsimi është e ardhmja e vendit dhe e botës. Ne kemi nevojë për mbështetjen tuaj për të realizuar projekte që janë të rëndësishme për ndërtimin e shkollave të reja dhe qendrave shkencore dhe për blerjen e pajisjeve shkollore, për trajnimin e mësuesve, zyrtarëve dhe individëve.
Mbështetni Asociacionin dhe jepni tani një donacion për projektet tona ose bëhuni sponsor i Asociacionit dhe ne do të vendosim reklamen/logon tuaj kudo. Jepini të rinjve tanë një perspektivë më të mirë me dhurimin tuaj!

Impakti ynë 2015-2019

0K Shërbime të ofruara për studentët
0M Fondet e mbledhura
0K Aktivitetet e Organizuara
0 Komitetet e krijuara në kuadër të Asociacionit
Qëndro me ne!

Lajmet dhe aktivitetet më të Fundit

Regjistrohu për Newsletter tonë!

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. See our Privacy Policy for more information.
Asociacioni për Mbështetjen e Arsimit dhe Aftësimit Profesional të Republikës së Kosovës