Ndihmoni Nxënësitt kosovarë që të marrin pjesë në Olimpiada Evropiane dhe Ndërkombëtare

Home / Ndihmoni Nxënësitt kosovarë që të marrin pjesë në Olimpiada Evropiane dhe Ndërkombëtare
Ndihmoni Nxënësitt kosovarë që të marrin pjesë në Olimpiada Evropiane dhe Ndërkombëtare

300000 €

Campaign Target

3

Donations
Donated27%
218450 € to go

Ndihmoni Nxënësitt kosovarë që të marrin pjesë në Olimpiada Evropiane dhe Ndërkombëtare

Asociacioni për Mbështetjen e Arsimit dhe Aftësimit Profesional të Republikës së Kosovës, në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, po organizon Garat Komunale dhe Kombëtare për të gjitha fushat e Arsimit si: për Kimi, Matematikë, Biologji, Fizikë, Informatikë , Matematikë, Piano, Kitarë etj.

Fituesit e Garës Kombëtare do të marrin pjesë në Garat Evropiane dhe Olimpiadën Ndërkombëtare.

Asociacioni do të paguajë të gjitha kostot e nxënësve dhe studentëve kosovarë për të marrë pjesë në Garat Evropiane dhe Ndërkombëtare.

Duke marrë parasysh që ne po rrisim numrin e garave dhe numrin e nxënësëve që do të marrin pjesë në këto gara dhe numri i nxënësëve që do të financohen për të marrë pjesë në garat evropiane është rritur nga 10 në mbi 110 nxënës, andaj Asociacioni po kërkon një buxhet shtesë për të mbuluar të gjitha shpenzimet, pasi numri i nxënësve tani është më i madh se sa ishte parashikuar.

Shihni këtu të gjitha Garat Kombëtare, Evropiane dhe Ndërkombëtare: Klikoni Këtu

Këtu janë disa Konkurse dhe Olimpiada ku do të dërgojmë Studentët tanë kosovarë. Ne do t’i shtojmë javët e ardhshme më shumë Konkurrencë në këtë listë:

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!