Donate & Na Mbështetni për të organizuar: Kosovas Got Talent Show

Home / Donate & Na Mbështetni për të organizuar: Kosovas Got Talent Show
Donate & Na Mbështetni për të organizuar: Kosovas Got Talent Show

150000 €

Campaign Target

2

Donations
Donated14%
129000 € to go

Donate & Na Mbështetni për të organizuar: Kosovas Got Talent Show

Asociacioni për të Mbështetjen Arsimin dhe Aftësimit Profesional të Republikës së Kosovës dhe Ministria e Arsimit po organizon Garat Komunale dhe Kombëtare për fëmijë, nxënës dhe studentë me aftësi dhe talent të jashtëzakonshëm.

Fituesit e Garës Kombëtare do të marrin pjesë në Garat Evropiane dhe Ndërkombëtare.

Asociacioni po planifikon gjithashtu të organizojë një shfaqje talentesh për të zgjedhur talentin e Kosovës në secilën fushë. Shfaqje të ngjashme televizive si “Got Americas Talent” etj.

 

Ne kemi nevojë për donacione për ta bërë këtë shfaqje televizive sa më të suksesshme. Qëllimi ynë është të mundësojmë talentin e Kosovës që të ketë mundësinë për të shfaqur talentin e tyre para një audiencë të gjerë të televizive dhe publike. Ekspertët ndërkombëtarë do të jenë gjithashtu pjesë e Jurisë.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!