Garat në Arsim

Home / Garat në Arsim

 

 

Asociacioni për Mbështetjen e Arsimit dhe Arsimit Profesional të Republikës së Kosovës dhe Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë po organizojnë Gara Kombëtare për të gjitha fushat e arsimit, si për Biologji, Fizikë, Kimi, Informatikë, Piano, Kitarë, Matematikë etj.
Fituesit e Garës Kombëtare do të marrin pjesë në Garat Evropiane dhe Ndërkombëtare. Pjesëmarrja e nxënësëve/studentëve kosovarë në Garat Evropiane dhe Ndërkombëtare do të financohet plotësisht nga Asociacioni.

Shikoni tani Videon tonë Prezantuese dhe Mësoni më shumë rreth Asociacionit dhe rreth Projekteve tona!

 

 

Asociacioni për Mbështetjen e Arsimit dhe Aftësimit Profesional të Republikës së Kosovës