Jepni një donacion Bujare

Shikoni tani Videon tonë Prezantuese dhe Mësoni më shumë rreth Asociacionit dhe Projekteve tona!

Mbështetni Arsimin në Kosovë

Hapni zemrën dhe jepni një donacion!

Qëndro në kontakt me ne!

Dhe Ju mund të na ndihmoni në Aktivitetet tona!

Regjistrohu për Newsletter tonë!

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. See our Privacy Policy for more information.
Asociacioni për Mbështetjen e Arsimit dhe Aftësimit Profesional të Republikës së Kosovës