Lajmet dhe Shpalljet

Home / Lajmet dhe Shpalljet

Attention:
Kjo Webfaqe është renovuar dhe ri-ndertuar. Prandaj, publikohen vetëm lajmet më të fundit. Prandaj, vetëm aktivitetet që nga versioni i ri i Shtatorit 2019 shfaqen këtu.

Ne jemi duke punuar për të ri-publikuar të gjitha aktivitetet më të vjetra, veçanërisht 5 vitet e fundit.

Për më shumë vizitoni faqen tonë në Facebook, ku mund të gjeni aktivitete më të vjetra here

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!